Biorevitalisaatiohoidot

Biorevitalisaatio injektiomenetelmällä

Hyaluronihappoa sisältävät kasvovoiteet eivät valitettavasti läpäise ihoa, vaan ne kosteuttavat ainoastaan epidermiksen sarveiskerrosta, eli pintaa. Biorevitalisaatioinjektioilla hyaluronihappo pääsee syvemmälle dermikseen, missä se voi toimia luonnollisella tavallaan: tuomaan kosteutusta sinne, mihin sitä todella tarvitaan.

Injektoimalla hyaluronihappoa pieninä papuloina dermikseen, hyaluroni levittyy tasaisesti ja alkaa sitomaan itseensä vettä. Näin iho saa kosteutta syvälle ja tämän vaikutuksesta iho kohoaa ja tulee kiinteämmäksi.

Tuloksena ulkoisesti selkeä lifting-vaikutus: ihon elastisuus, kosteustasapaino ja väri paranevat sekä pienet rypyt silottuvat. Tulos on pitkäkestoinen, jopa 9 kk (käytettävästä valmisteesta riippuen).

Biorevitalisaatio käy kaikille ihotyypeille ja menetelmä sopii kasvojen, dekoltee-alueen ja kämmenselkien ihon koostumuksen parantamiseksi.

Biorevitalisaatio mikroneulausmenetelmällä

Syväkosteuttava hoito voidaan toteuttaa myös mikroneulausmenetelmällä, jolloin ihon dermikseen tuotetaan tuhansia mikroskooppisia neulakanavia tähän tarkoitetun laitteen avulla. Menetelmä stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti. Uusia ihosoluja syntyy ja verenkierto paranee. Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta ihoon levitetään hoitoaine, joka imeytyy huomattavasti paremmin ja vaikuttaa siis merkittävästi ihon kuntoon.

Mikroneulauksella hoidetaan vanhenemisen merkkejä kuten ryppyjä, juonteita ja veltostunutta ihoa. Mikroneulauksella hoidetaan myös muita ihomuutoksia kuten arpia, maksaläiskiä ja ihon epätasaisuutta. Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä. Mikroneulaus voidaan tehdä myös vartalolle, ja se sopii hyvin esimerkiksi raskausarpien hoitoon.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen, kollageeni- ja elastiinivaipan lisääntymiseen, hoitoa toteutetaan sarjahoitona ja tulosten näkyminen vaatii oman aikansa. Tulokset paranevat sarjahoidon myötä asteittain.