Täyteainehoidot

Hyaluronihappo

Vesi on kaiken kauneuden lähde. Se antaa ihollesi elämää ja kimmoisuutta. Nuori iho on pehmeä ja joustava, koska se sisältää runsaasti hyaluronihappoa. Ihon täyteläisyyden ja kimmoisuuden tekee hyaluronin kyky sitoa itseensä vettä. Tämän vuoksi hyaluronihappo on suosittu raaka-aine ihonhoitotuotteissa sekä juonteisiin ja ryppyihin injektoitavissa täyteaineissa.

Kun vanhenemme, ihon kyky valmistaa hyaluronihappoa heikkenee ja näin hapon määrä elimistössä luonnollisesti vähenee. Hyaluronin määrä on korkeimmillaan 20-vuotiaana. Sen määrä vähenee vuosien kertyessä ja 30 vuoden iässä sitä on jopa 35% vähemmän. Tämä alkaa näkyä jo ihossa!

Koska hyaluronihappo auttaa sitomaan vettä ihoon, tamä tarkoittaa, että myös ihon vedensäilytyskyky vähenee iän myötä. Tämän tuloksena ihon kyky palautua kiristymisen ja rypistymisen jälkeen heikkenee. Näin syntyy ryppyjä ja piirteiden veltostumista, joka saa kasvot näyttämään vanhoilta. Hyaluronin palauttaminen ihoon auttaa sitomaan siihen vettä, joka kohottaa ja antaa uutta kiinteyttä.

Double5 kauneusklinikan käyttämät täyte- ja biorevaitalisaatioaineet on valmistetty synteettisesti hyaluronihaposta, eivätkä sisällä eläinpohjaisia aineosia tai muovia. Tuotteet ovat korkeatasoisia ja täyttävät kaikki niille asetetut laatukriteerit. Koska kyseessä on luonnollinen tuote, aine poistuu vähitellen normaalina hajoamistuotteina, joten kyseessä ei ole pysyvä vaikutus.

Riippuen käytetyn aineen vahvuudesta, määrästä ja asiakkaan elintavoista, hoitotulosten kesto vaihtelee 3 – 18 kk. Hoito voidaan halutessa uusia.

Täyteaineilla voidaan hoitaa mm.

  • Otsarypyt
  • Ilmejuonteet ns sibeliusjuonteet
  • Silmänympärysrypyt
  • Suupielten rypyt ns marionettijuonteet
  • Ylähuulen rypyt
  • Poskipäitten kohotus
  • Nasolabiaalipoimut
  • Kasvojen muokkaus

Minkälainen täyteainehoito on?

Hoidossa täyteainetta ruiskutetaan ihon eri kerroksiin riippuen halutusta lopputuloksesta. Täyteaineella saadaan tulos juuri siihen juonteeseen, kuin on haluttu. Ennen injektiohoitoja iho puudutetaan puudutevoiteella, jonka vuoksi hoito on kivutonta. Hoito kestää noin 30-90 minuuttia, johon lasketaan myös puudutusaika. Tulokset ovat välittömästi nähtävissä.

Hoidon jälkeen käsitellyllä alueella saattaa esiintyä turvotusta, punoitusta ja lievää pingotuksen tunnetta. Nämä oireet helpottuvat 1-7 vuorokaudessa. Toipumisaika on siis lyhyt eikä tarvitse järjestelyjä normaaliin elämään.

Menetelmä ei sovi raskaana oleville tai imettäville naisille eikä alle 18-vuotiaille.